Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nie pokazuj więcej tego komunikatu

Twoje zakupy

Nie masz jeszcze
żadnej pyszności w koszyku.

Nie chcesz wybrać sobie czegoś dobrego?

... {CART_PRICE_ALL}

Koszyk

  • Budyń Ryżowy z Jabłkiem i Cynamonem Bezglutenowy Bio

Budyń Ryżowy z Jabłkiem i Cynamonem Bezglutenowy Bio

Producent:
Amylon

3,993.99

Podana cena dotyczy: 40 g

Dostępność: dostępny

Dostawa: jeśli zamówisz w ciągu 18 godzin, 14 minut:
we Wrocławiu i okolicach - lokalny dowóz w środę (18.10)
w pozostałej części kraju - dostawa kurierem w czwartek (19.10)

Minimalny termin przydatności do spożycia: 160 dni

Cena w przeliczeniu na kg: 99.75 zł

Budyń ryżowy z jabłkiem i cynmonem bezglutenowy.

Sposób przygotowania:

Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania.
Do pozostałego mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać.
Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia.
 
Budyń można przygotować również na napoju sojowym, czy owsianym.
 
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.
 
 

skrobia ryżowa*, suszone jabłka* (8%),  mielony cynamon* (3%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość energetyczna: 1489 kJ / 351 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  <0,1 g
Węglowodany: 85 g
w tym cukry:  1,7 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0,0 g
Nie ma jeszcze opinii na temat tego produktu. Opinię może wystawić zalogowany użytkownik, który kupił produkt.

Polecamy również: