Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nie pokazuj więcej tego komunikatu

Twoje zakupy

Nie masz jeszcze
żadnej pyszności w koszyku.

Nie chcesz wybrać sobie czegoś dobrego?

... {CART_PRICE_ALL}

Koszyk

Pasta z tuńczyka

 

Składniki:

 - puszka tuńczyka z wody,

 - 1 duży lub dwa mniejsze ogórki kiszone,

 - jajko ugotowane na twardo,

 - 4 łyżki majonezu,

 - 2 łyżeczki musztardy do smaku,

 - posiekany szczypiorek do dekoracji,

 - przyprawy: sól i pieprz.

 

 

 Przygotowanie:

 

                Wszystkie składniki, oprócz ogórka kiszonego, wymieszaj w dużej misce. Do uzyskania prawidłowej, kremowej konsystencji użyj miksera. Na sam koniec dodaj do pasty ogórki pokrojone w kostkę. Przypraw pieprzem i solą do smaku i oprósz posiekanym szczypiorkiem.

 

Smacznego!

Produkty, których można użyć w przepisie:

Pasta z tuńczyka